Miroslav Ilić: Vodim ženu na sabor trubača u Guču

Izvor: Blic, 02.Avg.2014, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić: Vodim ženu na sabor trubača u Guču

Legenda narodne muzike Miroslav Ilić, nakon povratka iz Crne Gore, gde se odmarao sa svojom suprugom Gordanom, puni baterije za predstojeće koncerte i sprema se za Guču, gde će nastupiti.

- Vodiću sa sobom i ženu, podrazumeva se - kaže kroz osmeh za „Blic“ Miroslav i dodaje da se veseli druženju s publikom.

- Ja sam stari saboraš i radujem se što ću opet pevati u Guči. Iza mene su godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iskustva i kilometri koncerata... Nema tu posebne pripreme. Repertoar se zna i mi smo uigran tim. Pre Dragačevskog sabora, očekuje nas humanitarni koncert u Banjaluci 8. avgusta, za pomoć ugroženima u poplavama, a nakon toga idemo da zatvorimo Sabor trubača - kaže Ilić.

Pevač se nada da će, iako se nedavno vratio s Crnogorskog primorja, uspeti da opet ode i uživa u suncu i moru.

- Potrudiću se da krajem avgusta opet skoknem do Crne Gore. Da se ja pitam i da živim sam, nikada nigde drugde ne bih išao. Za mene je Jadran - Jadran, i ništa s njim ne može da se uporedi. Ali pošto ne živim sam, moja žena se pita za sve, pa sam tako morao da idem i u Grčku, i u Tursku, Egipat, na Kubu... Nema gde nisam išao - kaže za „Blic“ slavuj iz Mrčajevaca.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.