Guča 2014: Ceca Ražnatović konačno pred publikom - za početak Lepi grome moj! (Foto)

Izvor: Svet plus, 09.Avg.2014, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guča 2014: Ceca Ražnatović konačno pred publikom - za početak Lepi grome moj! (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović otpočela je svoj dugo očekivani nastup na Saboru trubača koji se održava svake godine u Guči, a naša najpopularnija pevačica koncert je startovala čuvenim hitom "Lepi grome moj" i odmah napravila sjajnu atmosferu.

Zbog lošeg vremena koncert Svetlane Cece Ražnatović bio je pomeren za petak, a publika je konačno dočekala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da naša najpopularnija pevačica stane pred njih i otpočne svoj nastup. Već podgrejanu atmosferu koja danima traje u Guči Ceca je samo podigla za još par stepeni.

Koncert je počeo pesmom "Lepi grome moj", a usledili su hitovi kao što je "Beograd", "Dragane moj" i mnogi drugi. "Dobro veče svima, dobro veče i strancima koji su došli večeras", rekla je Ceca na samom početku, a zatim se obratila domaćinima Sabora: "Znam da ste vi dobri domaćini". Nakon što je opustila publiku, Ceca je počela svoj šou, a zajedno sa njom počelo je da peva više hiljada posetilaca Guče.

Autor: M.P.

Foto: ScreenShot TV Pink

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

LUDNICA U GUČI: Ceca napravila spektakl pred više desetina hiljada ljudi (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Avg.2014

Popularna pevačica otvorila je nastup pesmom "Nevaljala", a mnogobrojnoj publici izvela je numere "Lepi gromi moj", "Beograd", kao i "Pile", koju je posvetila Tijani Jurić ..Pevačica Cece Ražnatović  održala je spektakularan koncert na krcatom stadionu u Guči. Folk zvezda otvorila je svoj nastup...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.