Autobusi za Guču na svakih sat vremena

Izvor: Mondo, 04.Avg.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobusi za Guču na svakih sat vremena

Čačanski "Autoprevoz" pojačaće saobraćaj ka Guči tokom trajanja Sabora trubača.

Foto: MONDO/Goran Sivački

  "Iz grada na Moravi ka Guči naši autobusi će kretati na svakih sat vremena, od šest sati ujutru, do četiri iza ponoći. Kao i prošle godine, imamo intenzivne polaske iz Beograda, pa će svako vozilo Autoprevoza koje iz prestonice ide ka Čačku produžiti do Guče", rekla je menadžer prodaje ovog preduzeća, Tanja Vujičić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Ona je objasnila da će ka ovoj varošici saobraćati najmanje dva autobusa na sat.

Vujičić je istakla da će u petak, subotu i nedelju, kada se očekuje najviše posetilaca na Saboru, broj polazaka biti dodatno uvećan, u skladu sa potrebama, pa ih može biti i po sedam - osam u jednom satu.

"Nekoliko autobusa će stalno biti na stanici u Guči, cena karte iz Čačka do prestonice trube košta 250 dinara, iz Beograda 1.350, a povratna 2.090", kazala je ona.

"Dakle, svi ljubitelji zvuka trube moći će brzo, udobno i bezbedno da stignu do svog odredišta, a Autoprevoz svake godine u vreme trajanja Sabora preveze oko 200. 000 putnika", kaže Vujičić.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pojačano će raditi na očuvanju lične i imovinske sigurnosti svih posetilaca 55. Sabora trubača u Guči, koji će biti održan od 3. do 9. avgusta, saopšteno je iz Policijske uprave Čačak.

Kako bi se saobraćaj odvijao nesmetano i bezbedno, policija će danonoćno pojačano kontrolisati puteve na svim prilazima Guči.

Presretačima će biti kontrolisana brzina i nepropisno preticanje, a na putevima od Čačka ka Guči, saobraćajne patrole proveravaće ispunjenost uslova za učestvovanje u saobraćaju.

Predviđena je i kontrola alkoholisanosti vozača na svim izlazima iz Guče.

Svi koji budu upravljali vozilom pod dejstvom alkohola biće isključeni iz saobraćaja, a oni kod kojih se utvrdi više od 1,21 promila alkohola u krvi biće zadržani do 12 sati.

Policijske patrole će noću uključivati plava rotaciona svetla i na taj način dodatno upozoravati vozače.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Autobuski most Beograd - Guča

Izvor: Akter, 05.Avg.2015, 09:31

Saobraćajno preduzeće "Autoprevoz" iz Čačka od jutros do nedelje uvelo je direktne autobuske linije Beograd - Guča, gde počinju završni programi Dragačevskog sabora trubača..Kako je za agenciju Beta izjavio šef Autobuske stranice u Čačku Vesko Nenadović iz Beograda za Guču autobusi će...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.