PROGLAŠENI NAJBOLJI NA SABORU Orkestar Bojana Krstića odneo pobedu na 57. Guči

Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGLAŠENI NAJBOLJI NA SABORU Orkestar Bojana Krstića odneo pobedu na 57. Guči

Devetnaest orkestara nadmetalo se za prestižne titule najboljih trubača u Guči.

Jaka konkurencija na muke je stavila petočlani žiri, ali i oduševila mnogobrojnu publiku kojoj ni kiša nije mogla da pokvari raspoloženje.

Orkekstar Bojana Krstića iz Vladičinog Hana pobednik je 57. Dragačevskog sabora trubača u Guči. Najbolji trubač je Janko Jovanović iz Požege a za najizvornije muziciranje nagrađen je orkestar Ivana Đenarića iz Akmadžića. Zlatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trubu dobio je Ivan Jovanović iz Užica.

- Za ovo se pripremamo čitav život. Svi trubači iznad svega žele da ponesu titulu najboljih na Saboru trubača jer to je karta za svet. Svi su čuli za trubu i Guču, kada pobedite ovde onda je to zaista potvrda za kvalitet i sve ono što ste godinama radili i ulagali - naveli su takmičari za "Blic".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.