Jak imunitet, brz metabolizam, dobro varenje: Ruski lekar otkrio recept za najmoćniji napitak!

Izvor: Kurir, 22.Nov.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jak imunitet, brz metabolizam, dobro varenje: Ruski lekar otkrio recept za najmoćniji napitak!

Tajna ovog napitka je u vrhunskoj kombinaciji tri lako dostupna sastojka, koji imaju moć da preobraze vaš organizam i drže prehlade i grip daleko od vas

Genadij Petrovič Malahov je čuveni ruski pisac knjiga iz oblasti narodne-tradicionalne medicine, koji živi i radi u gradu Kamensk-Šahiniskij, nedaleko od Rostova na Donu. Do sada je objavio više od šezdeset knjiga, koje su prodane u preko trideset miliona primeraka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i prevedene na više stranih jezika.

Svojim knjigama želi da motiviše ljude da upoznaju svoj organizam i da se sami leče. Mnoge terapije, koje preporučuje u svojim knjigama, primenjuje i na sebi (urinoterapija, gladovanje itd.).

On smatra da je jačanje imuniteta je prvi korak u prevenciji nastanka gripa ili prehlade. Ishrana igra značajnu ulogu u jačanju imuniteta, a postoje i pića koja su pristupačna i jednostavna za pripremu, a zbog kojih će imunitet biti jači i vi ćete se odupreti sezonskim bolestima.

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Pogledajte još na portalu Stil:

Drevni ruski recept: Dlačice sa lica i tela nestaju kao rukom odnešene!

Na jesenjoj trpezi svake domaćice: 10 recepata za ukusna jela sa bundevom! (FOTO)

Snizite krvni pritisak 8i rešite se glavobolje za samo 20 minuta: Pripremite brzi domaći lek!

Drevni indijski napitak za jak imunitet, zdrave zglobove i kičmu: Napravite lekovito zlatno mleko!

5 nesvesnih grešaka koje usporavaju metabolizam: Evo zašto ne možete da smršate!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.