Zeković peti na Balkanskom prvenstvu

Izvor: Aleksinac.net, 16.Apr.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeković peti na Balkanskom prvenstvu

Član AK "Napredak" Milan Zeković je učestvovao sa reprezentacijom Srbije na Prvenstvu Balkana u hodanju u Bugarskom gradu Balčik.

Takmičenje je održano 12.04.2014. Ovo je bilo njegovo treće učešće na Balkanskom Prvenstvu, osvojio je 5 mesto u konkurenciji juniora u trci na 10 km. Ovo je do sada njegov najbolji rezultat na međunarodnim takmičenjima.

Staza je bila dosta teška, tako da nije popravio svoj lični rekord, na ovom takmičenju je hodao 50 >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << minuta i 9 sekundi.

U narednim mesecima očekuju se trke na stazi na kojima bi trebalo da se popravi lični rekord.

Trener kluba Predrag Kostić je zadovoljan osvojenim 5. mestom, ali rezultatom ne toliko koliko je očekivao.

"Milan je kvalitetno trenirao i očekujem da bude na dosta višem nivou od ovoga sada. Imaće priliku u narednim mesecima na stazi da pokaže koliko vredi. Ovo je još jedan veliki uspeh za Aleksinačku atletiku,a očekujemo i početak trkačke sezone za ostale takmičare u klubu." navodi Kostić.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.