Izvor: Bor030.net, 11.Apr.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavidan rezultat na republičkom takmičenju iz statistike

Davidović Ivona, učenica IV-1 razreda Ekonomske škole u Boru, smer finansijski administrator, osvojila je 3. mesto na republičkom takmičenju iz statistike koje je bilo održano 7. i 8. aprila u Kraljevu.

“Bila je velika konkurencija ali pošto sam se dosta pripremala nije bilo teško. Ovo je moje prvo takmičenje i zadovoljna sam rezultatom. Sa pripremama sam počela početkom drugog polugodišta ali sam sa svojoj profesorkom počela intezivnije da radim pred takmičenje”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << rekla je Ivona Davidović koja inače želi da studira ekonomiju.

Ovo je peto republičko takmičenje iz statistike nakon duže pauze jer statistika sada nije jedan od izbornih predmeta Ekonomskom fakultetu.

Ne mogu da kažem da nisam zadovoljna rezultatom takmičenja ali nam je “za dlaku” izmaklo prvo mesto. Raditi sa ovakvim učenicima je pravo zadovoljstvo i ovo je veliki rezultat za školu, dodala je Zvezdica Pavlović, nastavnik ekonomske grupe predmeta.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Apatinka Anja Dobrijević osvojila drugu nagradu na republičkom takmičenju iz fizike

Izvor: 025info.rs, 12.Apr.2017, 15:05

Anja Dobrijević učenica je sedmog razreda Osnovne škole ,,Žarko Zrenjanin'' u Apatinu. Pored toga što je odličan đak, ona trenira odbojku, svira klavir i redovno ide na školska takmičenja iz srpskog, istorije, matematike, biologije, fizike, hemije. Do sada je osvojila 20-tak nagrada, među kojima...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.