Veče koktela u “Hollywood”-u

Izvor: Bor030.net, 23.Mar.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče koktela u “Hollywood”-u

Nema sumnje da ćete se u koktel i kafe baru “Holivud” (Hollywood) fenomenalno provesti, koji god dan da odaberete. U utorak, 24. marta na ovom sjajnom mestu biće održamo novo koktel veče.

Ljubitelji koktela imaju priliku da u prijatnom ambijentu “Holivuda” uživaju u egzotičnim “morskim” napicima po specijalnim promotivnim cenama.

Tokom “srećnog sata” (happy hour) od 21 sata do ponoći prodavaće se kokteli po promotivnim cenama od 150 dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net <<

Za “Đavolski ledeni čaj” (devil’s ice tea) pripremljena ja specijalna cena od 250 dinara.

Čitavo dešavanje biće praćeno dobrom muzikom koju će puštati DJ Petar Petrović.

Ne propustite najbolji provod utorkom, rezervišite svoje mesto na vreme! Broj telefona na koji možete izvršiti rezervaciju je: 065/3444055

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.