Vasin novi-stari predsednik Pokrajinskog odbora DS za Vojvodinu

Izvor: 025info.rs, 01.Apr.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasin novi-stari predsednik Pokrajinskog odbora DS za Vojvodinu

Dosadašnji predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke za Vojvodinu Miroslav Vasin, koji je i potpredsednik Pokrajinske vlade i sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, ponovo je izabran za predsednika Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (PO DS).

Na prvim direktnim izborima za predsednika Pokrajinskog odbora glasalo je 56,10% članova PO DS upisanih u birački spisak. Miroslav Vasin osvojio je 78,98% glasova, a njegov protivkandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << Branislav Bugarski, sekretar za lokalnu samoupravu i međuregionalnu saradnju u Pokrajinskoj vladi, osvojio je 20,95% glasova.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.