Ukradena skupocena harmonika pronađena i vraćena KUD-u Prigrevica

Izvor: 025info.rs, 28.Nov.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukradena skupocena harmonika pronađena i vraćena KUD-u Prigrevica

U januaru mesecu ove godine prostorije KUD-a Prigrevica su obijene i iz njih je ukradena harmonika vredna oko 7000 evra. Ništa drugo nije odnešeno što jasno ukazuje na to da je pljačka bila planirana. Inače, pomenutu harmoniku Prigrevčanima je poklonio industrijalac, gospodin Ernst Jeger, čovek koji je i sam nekada živeo u tom selu i koji iz godine u godinu izdvaja puno novca ne bi li meštanima Prigrevice olakšao život.

Da bismo saznali nešto više o svemu ovome, kontaktirali >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << smo Stojana Zorojevića, sekretara MZ Prigrevica.

"Istina je da je harmonika, koja je ukradena početkom godine, vraćena KUD-u Prigrevica. Policija nam je instrument vratila u utorak, ali nam, verovatno radi dalje istrage, nije htela reći ko su počinioci. Dakle, ništa više od ovoga ne znamo, ali nam je svakako drago što je ta stvar rešena." - izjavio je Zorojević za 025info.

Novinar

email: jelena@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.