Uhapšen zbog sumnje da je napao roditelje

Izvor: Bor030.net, 09.Maj.2017, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog sumnje da je napao roditelje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кnjaževcu uhapsili su M. Ž. (37), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Osumnjičeni se tereti da je fizički napao roditelje i pretio im.

Po nalogu tužioca, M. Ž. je doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

(PU Zaječar)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

NASILJE U PORODICI Pretukao roditelje i pretio im

Izvor: Blic, 09.Maj.2017

Knjaževačka policija uhapsila je meštanina M.Ž. (37) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici...Osumnjičeni se tereti da je tukao roditelje i pretio im...Po nalogu tužioca, osumnjičenom M.Ž. je određen zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.