Ubedljiv poraz fudbalera Bora od Radana

Izvor: Bor030.net, 03.Sep.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz fudbalera Bora od Radana

Fudbaleri OFK “Bora” pretrpeli su ubedljiv poraz od ekipe “Radana” iz Lebana u zaostaloj utakmici prvog kola Srpske lige Istok.

Tim iz Lebana do prve pobede u novom srpskoligaškom prvenstvu je došao savladavši juče na svom terenu ekipu Bora rezultatom 4:0 (0:0).

Nakon prvog poluvremena koje je proteklo bez pogodaka Lebančani su u drugom minutu nastavka meča poveli pogotkom Nenada Mitrovića koji je glavom savladao gostujućeg golmana na centaršut Miloša >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Stankovića.

Isti fudbaler zaslužan je i za drugi gol Radana jer je šest minuta kasnije nakon njegovog udarca i odbijene lopte Savić udvostručio prednost domaćina.

Na 3:0 povisio je Nenad Mitrović opet glavom na još jedan centaršut Miloša Stankovića u 67. minutu, a konačnih 4:0 postavio je Savić šutem van prostora 16-terca deset minuta pre kraja ovog susreta, upošljen od Stamenkovića.

OFK Bor u subotu od 16.30 dočekuje ekipu zaječarskog “Timoka” u derbi meču istočne Srbije.

(JugMedia.rs / Bor030)

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.