Trojica Borana uhvaćena zbog prodaje ekstazija

Izvor: Bor030.net, 03.Maj.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica Borana uhvaćena zbog prodaje ekstazija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru odredili su zadržavanje do 48 sati I. Š. (1990), M. Š. (1988) i V. R. (1988), a u svojstvu osumnjičenog saslušali su šesnaestogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nakon što je policija zaustavila vozilo u kome su se nalazili osumnjičeni i izvršila pregled lica i vozila, kod šesnaestogodišnjeg mladića pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << je 89 tableta ekstazija.

Osumnjičeni I. Š., M. Š. i V. R. uz krivične prijave, sprovedeni su nadležnom Višem javnom tužiocu u Zaječaru koji im je odredio pritvor do 30 dana, dok će se šesnaestogodišnji mladić braniti sa slobode.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

BOR Privedeni zbog dilovanja ekstazija

Izvor: Blic, 03.Maj.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru odredili su zadržavanje do 48 sati I. Š. (26), M. Š. (28) i V. R. (28), a u svojstvu osumnjičenog saslušali su 16 - godišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlkanje u promet...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.