Tridesetogodišnji Boranin uhapšen zbog droge

Izvor: Bor030.net, 23.Jan.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tridesetogodišnji Boranin uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru odredili su zadržavanje do 48 sati D. C. (1986) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je zaustavila vozilo i pregledom D. C. pronašla dve kesice sa oko 55 grama praškaste materije za koju se sumnja da je „spid“ i kesicu sa 50 tableta nalik na „ekstazi“.

Nakon zadržavanja do 48 sati D. C. će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

(PU Bor)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Boranin zbog prodaje droge

Izvor: Blic, 23.Jan.2016

Policija u Boru privela je D.C.(30) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanja u promet opojnih droga...Policija je, nakon što je  zaustavila vozilo, pregledom osumnjičenog pronašla dve kesice sa oko 55 grama spida i kesicu sa 50 tableta ekstazija...Kako saznajemo,...

Nastavak na Blic...

Dolijao kradljivac akumulatora

Izvor: NiskeVesti.rs, 24.Jan.2016, 14:36

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su noćas zatekli osamnaestogodišnjeg mladića dok je pokušavao da obije ugostiteljsku radnju u Nišu... On se tereti i da je polovinom januara, u Nišu, obio dva putnička motorna vozila, iz kojih je protivpravno oduzeo akumulatore.. Protiv njega...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.