Tekijanka uručila poklone prvim bebama u 2017. godini

Izvor: Bor030.net, 05.Jan.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tekijanka uručila poklone prvim bebama u 2017. godini

Kompanija “Tekijanka” je, prema tradiciji, darovala poklone prvim bebama rođenim u 2017. godini.

Prvorođena beba dobila je vaučer od 30 hiljada dinara i poklon bebi set, a još četiri bebe koje su do sad rođene dobile su takođe poklon bebi set koji sadrži najosnovnije neophodne stvari: pelene, peškir i bebi kozmetiku.

“Tekijanka je porodična kompanija koja veruje u pospešivanje nataliteta Srbije i podržava ideju da bude što više beba. Trudimo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << svako oseti tu neku podršku, 30 hiljada dinara je suma da se započne materinstvo a beba obije neophodne stvari”, rekla je između ostalog Andrijana Stojković, marketing menadžer “Tekijanke”.

Andrijana Stojković je dodala da su poklone dobile i bebe u ostalim mestima gde “Tekijanka” posluje.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.