Tekijanka: Dani neverovatno niskih cena

Izvor: Bor030.net, 27.Apr.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tekijanka: Dani neverovatno niskih cena

U susret Uskršnjim praznicima Tekijanka je pripremila pregršt dobrih cena ze svoje kupce.

Uskrs kao jedan od najradosnijih hrišćanskih i veliki porodični praznik, za porodičnu firmu kao što je Tekijanka, jeste povod da pripremimo najbolji izbor artikala.

Ovaj Uskrs je specifičan, jer ujedno slavimo i prvomajske praznike, stoga smo po posebnim cenama za korisnike Tcard i Senior T card kartica sastavili akciju od preko 300 proizvoda.

Pored svega što >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << vam je potrebno za uskršnju trpezu tu su i sastojci za kolače, piće po najboljim cenama, a u vidu smo imali i one koji će praznik provesti u prirodi, kao i one ljude koji se pridržavaju uskršnjeg posta, pa na akciji imamo više vrsta ribe i tunjevine.

Ono što posebno treba istaći jeste i najniža cena jaja. Uskršnja akcija traje od 20. do 26. aprila. To naravno nije sve, jer već od 28. do 30. aprila biće Dani neverovatnih cena.

U okviru ove specijalne akcije napravili smo naš izbor TOP artikala za predstojeće praznike.

Tekijanka ujedno svima čestita praznik uz želje da ga provedete u krugu porodice.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.