Sutra isplata novčane naknade raseljenim licima

Izvor: KovinEkspres.rs, 25.Feb.2012, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra isplata novčane naknade raseljenim licima

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će u subotu 25. februara 2012. godine, na šalterima svih pošta u Srbiji, početi isplata redovne novčane naknade, kao i privremene naknade raseljenim licima sa područja Kosova i Metohije, saopštava Pres služba pančevačke filijale NSZ.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novčane naknade raseljenima s Kosmeta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2012

BEOGRAD -..Na šalterima svih pošta u Srbiji danas će početi isplata redovne novčane naknade raseljenim licima sa područja Kosova i Metohije, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje...Danas će početi i isplata privremenih naknada raseljenima sa Kosova, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Danas isplata novčane naknade raseljenima s Kosova

Izvor: Glas javnosti, 25.Feb.2012

BEOGRAD - Na šalterima svih pošta u Srbiji danas će početi isplata redovne novčane naknade raseljenim licima sa područja Kosova i Metohije, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje...Istog dana počeće i isplata privremenih nakanada raseljenima sa Kosova, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.