Sportski savez Grada Sombora: Gojković ili Parčetić?

Izvor: 025info.rs, 17.Sep.2014, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportski savez Grada Sombora: Gojković ili Parčetić?

Žika Gojković i dr Zoran Parčetić kandidati su za predsedničko mesto Sportskog saveza Grada Sombora. Očekuje se i potvrda Upravnog odbora saveza.

Gojković je svoju kandidaturu najavio javno, neposredno pred čin predaje dokumenata u Sportskom savezu.

"Moj motiv za kandidaturu je bio poziv sportskih radnika, koji su želeli da se aktivnije uključim u sport u Somboru. Posebna pažnja biće poklonjena selima, deci i mladima.

Ne interesuje >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << me politika, što će se najbolje videti kada se formira Upravni odbor, gde će se nalaziti priznati sportski radnici. Ne želim da bude privilegovanih, ceniće se samo rezultati. Naglasio bih da je Sportski savez i do sada sasvim solidno radio pod rukovodstvom Siniše Lazića."
– rekao je u utorak Žika Gojković prilikom predaje kandidature za predsednika Sportskog saveza grada Sombora.

Svoju kandidaturu je istog dana predao i dr Zoran Parčetić, doskorašnji predsednik Fudbalskog kluba Radnički i njegov trenutni potpredsednik. Izborna skupština Sportskog saveza biće održana 23. septembra, a pravo glasa ima oko 120 sportskih klubova sa teritorije Grada Sombora.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.