Smena direktora Centra za kulturu u Boru

Izvor: Bor030.net, 25.Mar.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smena direktora Centra za kulturu u Boru

“Nismo zadovoljni radom i angažovanjem prethodnog direktora. Smatramo da na tom mestu treba biti čovek koji će ustanovi povratiti stari sjaj i ponovo je postaviti na noge”, složili su se članovi opštinskog veća na jučerašnjoj sednici.

Na sednici Opštinskog veća održanoj juče, druga tačka dnevnog reda bila je predlog rešenja o razrešenju direktora ustanove “Centar za kulturu” opštine Bor. Kako je rečeno na sednici, čelnici lokalne samouprave nisu zadovoljni >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << radom prethodnog direktora, Dragana Ilića, smatraju da je iskazao slabost u rukovođenju, što je dovelo do problema u radu i funkcionisanju pomenute ustanove, te treba biti smenjen.

U skladu sa time, sledeća tačka dnevnog reda odnosila se na imenovanje novog vršioca dužnosti direktora ustanove “Centar za kulturu” opštine Bor, pa je za novog rukovodioca te ustanove postavljen Danijel Čorboloković, koji je u ranijem periodu već vršio dužnost direktora JU “Centar za kulturu” u Boru, a sa te pozicije smenjen je decembra 2013. godine.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.