Saša Mirković kandidat za direktora RTS-a

Izvor: Bor030.net, 23.Mar.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Mirković kandidat za direktora RTS-a

Od 26 kandidata koliko se prijavilo za mesto direktora RTS-a, nakon današnje sednice Upravnog odbora Javnog servisa, iz konkurencije je ispalo 12 kandidata koji nisu imali potpunu dokumentaciju, rekao je Tanjugu predsednik UO RTS-a Zoran Popović.

“Od 26 kandidata, 12 ima nepotpunu dokumentaciju. Njih pet je podnelo potpunu dokumentaciju, ali bi neke od dokaza morali da proverimo kako bi bili sigurni da potpuno odgovaraju uslovima konkursa, a devet kandidata je podnelo potpunu >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << dokumentaciju”, rekao je Popović Tanjugu.

Upitan za prijave bivšeg direktora RTS-a Aleksandra Crkvenjakova i gradonačelnika Zaječara Saše Mirkovića, on je rekao da je Crkvenjakov podneo validnu prijavu, dok Mirkovićeva spada u onih pet koje je potrebno proveriti.

Kada će provera biti gotova, prema njegovim rečima, zavisi od pravnih službi, a očekuje da će to biti za nekoliko dana.

Pored Crkvenjakova i Mirkovića, za mesto direktora RTS-a prijavili su se i Dragan Đukić, Sandra Keser, Vilibald Erić, Dragan Karadžić, Dragan Bujošević, Aleksandar Avramović, Aleksandar Milutinović, Stanko Crnobrnja…

Na čelu RTS-a se kao vršilac dužnosti nalazi Nikola Mirkov, koji je na tu funkciju došao posle iznenadne smrti tadašnjeg direktora Aleksandra Tijanića, krajem oktobra 2013. godine.

(Tanjug)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Od 26 kandidata za direktora RTS, eliminisano 12

Izvor: NTV.rs, 23.Mar.2015

BEOGRAD – Od 26 kandidata koliko se prijavilo za mesto direktora RTS-a, nakon današnje sednice Upravnog odbora Javnog servisa, iz konkurencije je ispalo 12 kandidata koji nisu imali potpunu dokumentaciju, rekao je Tanjugu predsednik UO RTS-a Zoran Popović.. „Od 26 kandidata, 12 ima nepotpunu dokumentaciju....

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.