Saopštenje NIS-a u vezi s požarom

Izvor: Pančevac-online.com, 10.Jan.2017, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje NIS-a u vezi s požarom

Kao što je „Pančevac” večeras već pisao, u Rafineriji je večeras izbio požar, koji je uspešno ugašen. Tim povodom pres-služba NIS-a dostavila je saopštenje, koje prenosimo u celosti.

„U Rafineriji nafte Pančevo, na postrojenju za preradu vakuum ostatka, večeras u 21.15 sati, došlo je do lokalnog požara.  Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasne službe, požar je ugašen. Kompanija je u kontaktu sa nadležnim službama kako bi se nastala situacija što pre normalizovala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Životna sredina nije ugrožena i nema povređenih. Kompanija od prvog trenutka u potpunosti sarađuje sa nadležnim organima kako bi se utvrdili uzroci i sve činjenice u vezi sa događajem.”

D. K.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Pančevo: Požar u Rafineriji, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2017

U Rafineriji nafte Pančevo sinoć oko 21:15 časova, izbio je požar u postrojenju za preradu vakuum ostatka, saopšteno je iz te kompanije...Zahvaljujuć brzoj intervenciji vatrogasaca, požar  je ugašen oko 23h, a povređenih nema. Nije bilo opasnosti  po životnu sredinu...Još uvek se ne zna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.