SPS: Vratiti zlatni sjaj Majdanpeku

Izvor: Bor030.net, 04.Sep.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Vratiti zlatni sjaj Majdanpeku

Koalicija SPS-PUPS-JS-SDP poručila je danas na konvenciji u Majdanpeku da je sada prilika da se ponovo vrati “zlatni sjaj” toj opštini koja ima veliku razvojnu šansu i ogromne potencijale.

photo: Pravda

“Naš zadatak je da povratimo zlatni sjaj Majdanpeka. Država mora da stvara regulativu za uspešno poslovanje i pokazalo se da mora da interveniše kako bi spasila naše firme”, rekao je lider SPS-a Ivica Dačić a navodi se u saopštenju SPS-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net <<
Napominjući da građani treba da gledaju kako će da žive i da prepoznaju ko je taj ko će imati snagu da ih vodi, Dačić je rekao da “danas ako se zalažete za prava radnika izgleda kao da ste došli sa druge planete”.

“Ubeđen sam da naša lista ima najkvalitetnije kandidate, ne samo ovde već širom Srbije”, rekao je Dačić i dodao da je interes koalicije je da Srbija bude jaka i poštovana u svetu.

On je pozivao građane Majdanpeka da glasaju za svoje sugrađane.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da je Majdanpek više nema vremena da pravi greške i pozvao građane da glasaju za Koaliciju SPS-PUPS-JS-SDP jer je to, kako je naveo, najbolja koalicija u Srbiji, koja zna šta su kvaliteti i koja se bori za prava građana.

Milan Krkobabić iz PUPS-a smatra da ključna rudna bogatstva Srbije leže na tom području.

“Ako budemo dovoljno pametni i vredni da ih upotrebimo ovaj kraj očekuje ozbiljan prosperitet.

Ne želimo da vam dajemo nerealna obećanja, ali ako Koalicija SPS-PUPS-JS-SDP pobedi na ovim izborima verujemo da će u narednih nekoliko godina pomak biti primetan“, rekao je Krkobabić.

(Tanjug)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.