“Rudar” poražen od boljevačkog “Rtnja” [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 24.Avg.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Rudar” poražen od boljevačkog “Rtnja” [FOTO]

Fudbaleri “Rudara” pretrpeli su i drugi poraz na startu ovogodišnjeg takmičenja u rekonstruisanoj zoni “Istok”. Oni su u subotu na svom teren izgubili od boljevačkog “Rtnja” razultatom 2:0 (0:0).

Izabranici trenera Rajka Mitića odneli su ceo plen iz Bora postigavši prvu pobedu ove sezone.

U fer i korektnoj utakmici u kojoj su obe strane nekoliko puta pogađale prečke i stative pobedio je tim koji je za nijansu pokazao bolju igru.

Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << “Rudara” imali su svoje šanse, ali su umesto gola pogađali okvir.

Gosti su strpljivom igrom dočekali greške i promašaje podmlađenog borskog tima i na kraju zasluženo trijumfovali golovima rezerviste Srđana Stepanovića u 59. i 86. minutu.

Rudar u sledećem kolu gostuje Bukoviku iz Ražnja, dok će Boljevčani na svom terenu dočekati Pukovac.

FK “Rudar”: Milenović, Ostojić (Krivokapić), Kolar (Kolarević), Pavlovski, Pajkić, Radovanović, Stojanovski, Mirković, Aleksić, Ivanov, Papludis (Milanović).

FK “Rtanj”: Pibljanin, Midić (Velinović), Stevanović, Veličkovski, Rajković, Stepanović D. (Živković), Bižinović, Mladenović. Petrović (Stepanović S.), Čaurević, Stamenkovski.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.