Radovi na pomoćnom terenu stadiona “Čika Dača“ u završnoj fazi

Izvor: Kragujevac.rs, 21.Mar.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na pomoćnom terenu stadiona “Čika Dača“ u završnoj fazi

Na prvom pomoćnom terenu stadiona “Čika Dača“ privode se kraju radovi na postavljanju veštačke trave, po standardu “FIFA dve zvezdice“, dimenzija 104 x 67 metara. Ukupna vrednost radova je oko 240.000 evra.

Lokalna samouprava je, podseća Nikola Urošević pomoćnik gradonačelnika za unapređenje i razvoj sporta uložila 100.000 evra u pripremne radove i dodatnih 20.000 za veštačku travu, dok su za te namene Fudbalski savez Srbije i Zajednica klubova Super lige izdvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << 120.000 evra.

Podsetimo, radovi na prvom pomoćnom terenu na stadionu “Čika Dača“ počeli su u julu prošle godine, a sada su se konačno stekli uslovi da budu okončani.

FSS koji je donirao podlogu, daje i garanciju u trajanju od osam godina uz napomenu da je veštačka trava namenjena isključuvo za fudbal, a ne za druge sportove ili manifestacije poput koncerata.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.