Radnica sprečila pljačku piljare, razbojnik uhapšen

Izvor: Bor030.net, 29.Jan.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnica sprečila pljačku piljare, razbojnik uhapšen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Bora uhapsili su 26. januara V. M. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa.

Sumnja se da je V. M. u večernjim satima 26. januara ušao u piljaru u ulici 3. Oktobar u Boru, i iz kase uzeo 7000 dinara uz pretnje radnici.

Prilikom izlaska iz piljare radnica mu je onemogućila odlazak, uzela novac iz ruke i zadržala ga do dolaska policije.

V. M. je u zakonskom roku predat osnovnom javnom tužicu radi saslušanja. Sudija za predhodni postupak osumnjičenom je odredio pritvor od trideset dana.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Hapšenje zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: juGmedia, 30.Jan.2015, 11:51

NIŠ/PREŠEVO – A. S. (22) iz Preševa uhapšen je zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, kao i krivično delo falsifikovanje isprave...A.S. je oko ponoći, putničkim motornim vozilom marke “golf”, vranjskih registarskih...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.