RUKOMET: Nerešeno u Novoj Pazovi, sledi duel u Svilajncu

Izvor: Bor030.net, 05.Apr.2016, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMET: Nerešeno u Novoj Pazovi, sledi duel u Svilajncu

Nerešeno protiv Nove Pazove, rukometašice Bora u sredu protiv Radničkog iz Svilajnca.

Rukometašice Bora u utakmici 12. kola Super B rukometne lige Srbije za žene igrale su nerešeno protiv ekipe iz Nove Pazove.

Nimalo lak meč na početku prolećne sezone, naročito jer su u jesenjem delu prvenstva Boranke na domaćem terenu izgubile od ŽRK “Mladost” iz Nove Pazove.

Ipak, sreća im se osmehnula u prvom poluvremenu, pa su borske rukometašice sa tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << gola prednosti završile prvi deo utakmice. Nažalost, iako su vodile i tokom drugog poluvremena, rukometašice Bora nisu uspele da savladaju domaću ekipu, pa je meč završen rezultatom 21:21.

U sredu će se u Svilajncu igrati zaostala utakmica 11. kola Super B lige Srbije, gde će domaća ekipa Radničkog ugostiti ŽJRK “Bor RTB”.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.