Promovisan turistički spot Bora i Negotina u izdanju Turističke organizacije Srbije [VIDEO]

Izvor: Bor030.net, 17.Dec.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promovisan turistički spot Bora i Negotina u izdanju Turističke organizacije Srbije [VIDEO]

U okviru promotivne kampanje “52 vikenda u Srbiji” kojom se želi promovisati domaći turizam i neotkriveni potencijali naše zemlje, nacionalna turistička organizacija uvrstila je i dva grada iz regiona Timočke krajine.

Premda Timočka krajina praktično ni ne postoji u Strategiji razvoja turizma Srbije, prvi pozitivan pomak u pravom smeru načinila je Turistička organizacija Srbije svojim novim promotivnim spotom o gradovima rudara i vinara – o Boru i Negotinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net <<
U novom turističkom video klipu, uz laganu muziku, istaknut je dobar deo turističkih potrncijala dva, za turiste do sada izuzetno interesantna grada na samom istoku zemlje.

Uostalom, pogledajte video, pa prosudite.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.