Izvor: Bor030.net, 17.Okt.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proboj na magistralnom vrelovodu – deo Bora bez grejanja

Saopštenje JKP Toplana o isporuci toplotne energije za 17. oktobar 2016. godine.

Poštovani korisnici,

Zbog izvođenja radova na saniranju havarijskog pucanja na magistralnom vrelovodu na adresi Jovana Dučića br.18, došlo je do pada pritiska u mreži, tako da prekid u isporuci toplotne energije imaju viši delovi grada, III km prema IV i V Mesnoj zajednici, GHI naselje.

Zbog ove havarije i na Kriveljskom magistralnom vrelovodu došlo je do poremećaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << pritiska u mreži, tako da je poremećena isporuka toplotne energije i u višim delovima starog dela grada.

Radnici Toplane su na terenu i nastoje da u što kraćem roku saniraju nastali proboj na magistralnom vrelovodu i uspostave normalizaciju pritiska u toplifikacionoj mreži, nakon čega će biti uspostavljena redovna isporuka toplotne energije za grejanje.

Zahvaljujemo se svim korisnicima naših usluga sa pomenutih adresa na razumevanju i strpljenju.

S poštovanjem,

JKP “Toplana” Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

HAVARIJA NA CEVOVODU Deo Bora bez grejanja

Izvor: Blic, 18.Okt.2016, 00:01

Zbog izvođenja radova na saniranju havarije na magistralnom vrelovodu u Ulici Jovana Dučića 18, došlo je do pada pritiska u mreži i prekida u isporuci toplotne energije u nekim delovima Bora...Grejanje nemaju viši delovi grada, III prema IV i V Mesnoj zajednici i GHI naselje, saopštila je Toplana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.