Priredba povodom 55 godina rada Predškolske ustanove “Bambi” [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 22.Apr.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priredba povodom 55 godina rada Predškolske ustanove “Bambi” [FOTO]

Danas je u prepunoj sali bioskopa “Zvezda” održana priredba “U svetu klasične muzike” kojom su mališani i zaposleni obeležili 55 godina rada Predškolske ustanove “Bambi”.

Prigodnim programom, plesnim i muzičkim tačkama roditeljima, gostima i zainteresovanim Boranima predstavili su se mališani iz 7 vrtića i tri škole u kojima se odvija obavezni predškolski program.

U pripremi zanimljivih scenskih koreografija i šarenih kostima zajedno su učestvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << vaspitači, roditelji i mališani, a po osmesima se moglo videti da su u tome svi uživali.

Moderna predškolska ustanova u Boru postoji od 1960. godine i trenutno se brine o više od hiljadu dece različitog uzrasta.

Glavni problem u radu je nedostatak prostora zbog koga je na listi čekanja za upis 164 mališana.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.