Prijave za povraćaj PDV za bebe počele danas

Izvor: Bor030.net, 01.Feb.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave za povraćaj PDV za bebe počele danas

Dokumenta za povraćaj PDV-a na hranu za bebe i bebi-opremu roditelji od danas mogu da podnesu filijali Poreske uprave u mestu prebivališta.

Zahtev mogu predati roditelji ili staratelji dece do dve godine. Uz obrazac koji popunjavaju i podnose Poreskoj upravi u mestu prebivališta trebalo bi da dostave i fiskalne račune i njihove fotokopije.

PDV je moguće povratiti na kupovno mleko za odojčad, kašice, krevetiće, kolica, stolice za hranjenje, auto-sedišta i pelene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << />
Ukupan iznos koji roditelji mogu vratiti povećan je za 1.100 dinara i sada iznosi 73.847 dinara.

Prihodi roditelja koji imaju pravo vraćanja PDV uvećani su za 2.500 dinara, a vrednost imovine roditelja na koju plaćaju porez veća je za 300.000 dinara i sada može da iznosi 24,6 miliona dinara.

(B92 / Bor030)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.