Poziv za učešće u projektu „Inkluzija Roma i Romkinja u sektor bezbednosti Republike Srbije“

Izvor: Bor030.net, 06.Mar.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za učešće u projektu „Inkluzija Roma i Romkinja u sektor bezbednosti Republike Srbije“

U okviru projekta „Inkluzija Roma i Romkinja u sektor bezbednosti Republike Srbije“ po programu Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Vladom Republike Srbije, održaće se radionica 23. marta u sali Policijske uprave u Boru, sa početkom u 10,00 časova.

Ciljna grupa ovog projekta su kandidati romske nacionalnosti, koji završavaju srednju školu ili su završili srednju školu, a koji su zainteresovani za >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << rad u Ministarstvu unutrašnjih poslova, na poslovima i zadacima policijskog službenika, i koji će konkurisati za naredni konkurs u 2015. godini.

Cilj projekta je priprema za uspešno polaganje prijemnog ispita od strane kandidata romske nacionalnosti.

Ovim projektom im je obezbeđena besplatna obuka za prijemni ispit, putni troškovi od mesta prebivališta do mesta održavanja obuke (koji će biti refundirani dolaskom na predavanja), kao i ishrana za vreme održavanja obuke.

Zainteresovani kandidati mogu preuzeti obrazac za prijavu učešća u radionici dolaskom u Policijsku upravu u Boru, ili Policijsku stanicu Kladovo, PS Negotin ili PS Majdanpek, do 15. marta 2015. godine. Nakon popunjavanja, obrazac treba poslati putem ekspres pošte na adresu: Policijska asocijacija ,,Evropski policajci romske nacionalnosti,, predsednik mr Nenad Tairović, ulica 8 Srpske Brigade broj 60, poštanski broj 17530 Surdulica.

Za više informacija mogu se obratiti na telefon 062/8025688.

(PU Bor)

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.