Polufinale baraža

Izvor: Aleksinac.net, 27.Jun.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polufinale baraža

Sloga (Korman) – Ratar (Gornja Peščanica) 3:0 (1:0)

Jedinstvo GVD (Grejač) – Sloga (Korman) 7:1 (3:1)


Jedinstvo GVD (Grejač) – Sloga (Korman) 4:2 (1:0)

Strelci: 1:0 Dimitrijević 44. minut, 2:0 Milošević 55. minut, 2:1 M.Anđelković 61. minut (K.U.), 2:2 Stojanović 63. minut, 3:2 Stoilković 76. minut, 4:2 Vukadinović 87. minut

Spuštena je zavesa na ovu sezonu Opštinske Fudbalske Lige. Odigrano je veliko finale između >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ekipa koje su najviše i prikazale u dosadašnjem toku prvenstva. Posebno je bila dominacija u baražu, gde su obe ekipe relativno lako dobili svoje protivnike. Utakmica je u potpunosti zadovoljila preko pet stotina vatrenih navijača.

Krenuli su uslovni domaćini na ovoj utakmici ofanzivno. Već u 8 minutu velika prilika za najboljeg igrača i najboljeg strelca prvenstva Vukadinovića, ali iskusni golman Kormanaca Stojković paradom spašava svoj tim. Opet su igrači Jedinstva stvorili dobru priliku u 22 minutu kada je Milošević umesto da lobuje istrčalog Stojkovića šutira visoko preko gola. Šest minuta kasnije dobra prilika i za Kormance, ali Pešićev šut brani Spasić. U 34 minutu Milan Anđelković iz slobodnog udarca lepo šutira, ali Spasić golman Jedinstva ponovo je na visini zadatka.

Kada se očekivao kraj prvog dela igre Dimitrijević odlično šutira sa nekih dvadeset metara, lopta pogađa mesto gde se spajaju prečka i stativa i erupcija oduševljenja na tribinama Rudarevog stadiona 1:0 za Jedinstvo.

Drugo poluvreme kreće dobrom prilikom Kormanaca u 53 minutu. Stojanović odlično pronalazi Pešića, ovaj šutira, ali Spasić tek iz drugog pokušaja otklanja opasnost ispred svog gola. Iz jedne gužve u šesnaestercu Sloge u 55. minutu najbolje se snalazi Milošević i povećava prednost svoje ekipe na 2:0 pored ukopanog Stojkovića. Još jednom danas brojčani navijača Jedinstva se raduju.

Samo pet minuta kasnije penal za Slogu. Lopti je prišao Milan Anđelković i sigurnim udarcem vraća nadu svojoj ekipi da mogu do izjednačenja. Samo dva minuta kasnije ono se i desilo. Smušenost u šesnaestercu Jedinstva koristi iskusni Stojanović i donosi veliku radost svojoj ekipi.

Sve do 76 minuta igralo se na sredini terena. A onda se desio možda i preloman trenutak meča. Slobodan udarac za Jedinstvo sa ivice šesnaesterca iskosa sa desne strane izveo je Stoilković. Visok luk i odsjaj sunca čine da iskusni Stojković napravi veliki kiks i pokloni vođstvo igračima Jedinstva.

Do kraja utakmice igrači Sloge nisu mogli da se oporave od šoka, grešili su u dodavanjima. To je išlo na ruku danas dobroj ekipi Jedinstva, koja je do kraja uspela da iz najlepše akcije na utakmici preko Vukadinovića dotuče protivnika tri minuta pre kraja meča i tako obezbedi sebi mesto da od jeseni igraju u većem rangu takmičenja.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.