Policija zaplenila 15 kilograma marihuane, za muškarcem iz okoline Bora se traga

Izvor: Bor030.net, 08.Mar.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila 15 kilograma marihuane, za muškarcem iz okoline Bora se traga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu su, na više lokacija, zaplenili oko 15 kilograma marihuane spremne za prodaju i uhapsili dve osobe.

Policija je prilikom pretresa domaćinstva osumnjičenog D.V.(1985) iz Donjeg Milanovca pronašla oko 8 kilograma i 700 grama marihuane, a u automobilu osumnjičenog B.M. (1976) iz okoline Negotina, oko kilogram i 100 grama marihuane. Takođe, prilikom pretresa domaćinstva tridesetčetvorogodišnjeg muškarca u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << selu u okolini Bora, policija je pronašla 4 kilograma i 800 grama marihuane, za koju se sumnja da je njegova i za kojim se traga.

Policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva odredila meru zadržavanja do 48 sati D.V. i B.M. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje i promet opojnih droga.

Osumnjičeni B.M. i D.V će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

(PU Bor)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.