Policija rasvetlila krađu automobila

Izvor: Bor030.net, 03.Feb.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija rasvetlila krađu automobila

Opsežnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetljena je teška krađa iz porodične kuće u u Sokobanji, kada je oduzeto vozilo „dačija – daster“ u vrednosti od 12.000 evra.

N. P. (1976) iz okoline Sokobanje se tereti da je, u noći između 24 i 25. januara ove godine, upotrebom fizičke snage ušao u kuću i garažu oštećenog i oduzeo vozilo.

Policija je osumnjičenom, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, odredila meru zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

(PU Zaječar)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Ukrao traktor iz dvorišta u okolini Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 03.Feb.2016

30-godišnji muškarac iz okoline Merošine uhapšen je zbog sumnje da je ukrao traktor iz dvoriša porodične kuće u okolini Prokuplja...Kako saopštava prokupačka policija, sumnja da se da je on počinio krađu u noći između 31. januara i 1. februara...Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.