Poginuo radnik u flotaciji u Majdanpeku

Izvor: Bor030.net, 29.Jun.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik u flotaciji u Majdanpeku

Varilac R.R. (57) iz Blaca pogunuo je danas oko 14 časova nakon pada sa platforme u flotaciji Rudnika bakra “Majdanpek” (RBM).

Nestradali je bio radnik birme AD “Vud” iz Svilajnca koja je angožava na poslovima u RBM.

Prema informacijama do kojih su mediji došli, nesreća se dogodila oko 14 časova u pogonu flotacije majdanpečanskog rudnika.

R.R. je nastradao dok je obavljao svoj posao, pao sa platforme, visoke oko četiri metara.

Lekari >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << hitne pomoći Doma zdravlja u Majdanpeku koji su došli na mesto nesreće mogli su samo da konstatuju smrt.

“Na licu mesta smo zatekli telo čoveka koji je pao sa četiri metara visine na beton direktno na glavu. Na putu do bolnice pokušali smo da ga reanimiramo, kao i u samoj službi, ali na žalost pacijen te podlegao povredama. Prema konstataciji specijaliste hirurgije rana koju je pacijent imao na glavi bila je smrtonosna, s obzirom da se radi o otvorenoj frakturi lobanje. Sutra će biti urađena obdukcija koja će pokazati tačan uzrok smrti”, rekla je u izjavi za “Blic” dr Tamara Mladenović, lekar Hitne službe.

Istražni organi, policija i rudarski inspektor, takođe su došli na mesto nesreće i dalja istraga će otkriti detalje i okolnisti pod kojim se dogodila tragedija.

(Novosti / Blic / Bor030)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.