Izvor: Bor030.net, 05.Apr.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik u Boljevcu

G.B. (41) iz Boljevca poginuo je u auto-transportnoj radnji, u kojoj je bio angažovan “na crno”, udarom rama od prikolice kamiona, saopšteno je iz Ministarstva rada, zapošljavanja i boračkih pitanja.

G.B. je poginuo juče oko 15:40 časova u Boljevcu u Auto-transportnoj radnji “Stojadinović” u vlasništvu Miodraga Stojadinovića.

“Do smrtne povrede je došlo kada je prilikom izbijanja šticle sa kamionske prikolice na kojoj su se prevozili drveni trupci >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << G.B. čekićem od 10 kilograma udario u horizontalni deo rama prikolice, pri čemu se vertikalni deo zarotirao i udario ga u glavu”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Inspektori rada u Zaječaru izašli su na lice mesta odmah po saznanju za nesreću i izvršili nadzor.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.