Podmetnut požar u domaćinstvu porodice Nikolić [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 14.Sep.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podmetnut požar u domaćinstvu porodice Nikolić [FOTO]

U noći između petka i subote (12. septembra) u selu pored Boljevca podmetnut je požar u domaćinstvu Miroslava Nikolića. Oko 2 h posle ponoći požar je zahvatio veliki plast sa senom nadomak kuće i štale.

Oštećeni Miroslav Nikolić je samo pukom srećom video da bukti plast sa senom.

Vatrogasci su uprkos vlažnom vremenu uz dosta napora požar gasili do 6 ujutru i samo njihovom brzom i efikasnom intervencijom sprečeno je širenje vatre na objekte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net <<
Miroslav je izašao da obiđe dvorište svog domaćinstva jer je samo dan pre toga u tom istom dvorištu zapaljen automobil njegovog mlađeg sina Saše.

Pitali smo Miroslava i njegovog sina da prokomentarisu navedene požare u njihovom domaćinstvu ali smo ostali uskraćeni za konkretne odgovore.

Saša nam je samo kratko odgovorio da Policija i tuzilaštvo rade na rasvetljavanju ovih događaja, da je istraga u toku i da se nada da ce počinioci biti brzo izvedeni pred lice pravde.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.