Počelo asfaltiranje Bregalničke ulice

Izvor: Kragujevac.rs, 04.Avg.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo asfaltiranje Bregalničke ulice

Radnici JKP ''Čistoća'' danas su asfaltirali deonicu od Sušičkog mosta do ukrštanja Balkanske i Bregalničke ulice, nakon čega se nastavljaju radovi na asfaltiranju Bregalničke u celoj dužini.

Član Gradskog veća za investicije Predrag Džajević rekao je da je danas počelo asfaltiranje Bregalničke i dela Balkanske koja će nakon današnjih radova, zajedno sa Orašačkom, biti ponovo otvorena za saobraćaj.

''Za desetak dana očekujemo kompletan završetak radova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << u Bregalničkoj i puštanje ulice u saobraćaj.Vrednost radova u ukupnoj dužini od oko 500 metara, u ove tri ulice, je oko sedam miliona dinara'', rekao je Džajević. On je dodao i da su građani Bregalničke dugo čekali na rekonstrukciju ulice koja je bila u jako lošem stanju i dodao da očekuje da će, nakon završetka radova, oni biti zadovoljni.

Odbornik u Skupštini grada i član Saveta MZ Sušica Slavoljub Bradonjić rekao je da je u ranijem periodu u Bregalničkoj rekonstruisana vodovodna i kanalizaciona mreža za šta je izdvojeno 18,5 miliona dinara. ''Građani su nakon toga imali puno problema sa prašinom i lošim uslovima za odvijanje saobraćaja što će asfaltiranjem, koje je danas počelo, biti rešeno'', rekao je Bradonjić.

Nadzor nad radovima u Bregalničkoj obavlja Gradska uprava za investicije a završetak asfaltiranja se očekuje polovinom meseca.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.