Pijani vikend: Policija kažnjavala neodgovorne vozače

Izvor: Bor030.net, 02.Dec.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani vikend: Policija kažnjavala neodgovorne vozače

U noći između 28. i 29. novembra na području Policijske uprave (PU) u Boru sprovedena je centralna akcija pojačane kontrole saobraćaja, sa ciljem otkrivanja prekršaja vozača, koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, saopštila je PU u Boru.

Tom prilikom iz saobraćaja je isključeno pet vozača, četri pod dejstvom alkohola i jedan koji je upravljao vozilom nakon što mu je oduzeta vozačka dozvola i za vreme trajanja zaštitne mere.

Isključena su i dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << vozila iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti vozila.

Iz borske Policijske uprave apeluju na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, jer i male količine utiču na psihofizičke stanje vozača i motoričke sposobnosti. Takođe apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise, i da zbog pojave snega, leda, poledice prilagode brzinu stanju na kolovozu, kao i da koriste zimsku opremu.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.