Pet osoba povređeno u saobraćajnoj nezgodi u Boru

Izvor: Bor030.net, 03.Nov.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet osoba povređeno u saobraćajnoj nezgodi u Boru

Pet osoba, od kojih je četiri srednjoškolaca, teže je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila ispod Osnovne škole “Dušan Radović” u Boru. Sedamnaestogodišnji vozač je pobegao sa lica mesta, da bi se kasnije vratio u pratnji oca.

Prema nezvaničnim informacijama, nezgoda se dogodila nešto pre 15 sati kada je prilikom preticanja vozač jednog automobila izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo na trotoar i “pokupio” pet osoba.

Očevici ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << isključuju mogućnost da su dva automobila trkala.

Povređene osobe su zbrinute u borskoj bolnici.

Policija je na mestu gde se nezgoda dogodila zatekla delove oštećenoj automobila i registarsku tablicu.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bor: Auto naleteo na četiri srednjoškolca i jednu ženu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2016

Četvoro srednjoškolaca i jedna žena povređeni su na trotoaru kod škole "Dušan Radović" u Boru kada je sedamnaestogodišnji vozač izgubio kontrolu nad automobilom i udario u njih...Vozač je, prema prvim informacijama pobegao sa lica mesta, a zatim se u pratnji oca vratio, javlja novinar agencije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ečka: Poginuo pešak, vozač pobegao

Izvor: Radio 021, 04.Nov.2016, 10:47

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko jedan sat ujutru u Ečki...Kako prenosi portal zrenjaninski.com nastradao je 56-godišnji pešak. Na njega je naletelo vozilo kojim je upravljala nepoznata osoba...Nakon nesreće, vozač je pobegao sa lica mesta, a pešak je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.