Pančevo ima čime da se ponosi

Izvor: Pančevac-online.com, 31.Okt.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo ima čime da se ponosi

Rukometna utakmica između Srbije i Crne Gore koja je odigrana u sredu, 29. oktobra, ostaće i u pančevačkim analima. Naime, nikada do sada u istoriji srpskog sporta nije se dogodilo da dva različita nacionalna tima predvode dvojica sugrađana.

Za nas Pančevce poseban značaj ima podatak da su to učinili Ljubomir Obradović, selektor reprezentacije Crne Gore, i Dejan Perić, prvi trener selekcije Srbije.

U hali „Pionir”, pred više od šest hiljada gledalaca, Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << je pobedila sa 25 : 21. Da taj spektakl u potpunosti pripadne našim sugrađanima, potrudio se Dušan Borković, najbolji srpski automobilista, koji je bio specijalan gost Rukometnog saveza Srbije u ovom susretu.

S. D.

(Opširnije u štampanom izdanju „Pančevca”.)

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.