Pančevački koncert Ane Ćurčin

Izvor: Pančevac-online.com, 22.Apr.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevački koncert Ane Ćurčin

Ana Ćurčin i bend, u intimnoj atmosferi scene Kulturnog centra Pančeva, u sredu, 20. aprila, održali su koncert kojim je promovisan njihov prvi studijski album „Sketches of Belonging”. U tihoj, nežnoj i melodičnoj muzici, koja je zapravo mešavina indi-folka, bluza i baladne forme roka sa elementima kantrija, uživala je mnogobrojna publika.

Iako se još odmalena zanima za muziku, kantautorka Ana Ćurčin je njome ozbiljnije počela da se bavi prilično kasno. Pesme i muziku >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << piše sama. Neke od njih nastale su pre više od deset godina, a javno ih izvodi od pre četiri. Album „Sketches of Belonging” predstavlja krunu njenog dosadašnjeg stvaralaštva. Na njemu se nalazi 13 pesama, od kojih su dve ranije objavljeni singlovi „I Can’t” i „Cut Loose”.

M. M.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.