Otvoren “Pikant 030” u glavnoj gradskoj ulici [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 20.Maj.2016, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren “Pikant 030” u glavnoj gradskoj ulici [FOTO]

Novootvorena kuća dobre hrane “Pikant 030” u prijatnom ambijentu uz glavnu gradsku ulicu, nudi jedinstven gastronomski ugođaj.

Komplet lepinja pripremljena na tradicionalni način i ispečena u peći na drva je nešto što je apsolutna novina u Boru. Iako potiče iz zapadnog dela zemlje ovaj gastronomski i nadasve hedonistički specijalitet je omiljena brza hrana i mnogih Borana.

Pored komplet lepinje kao jedinstvenu ponudu “Pikant 030” nudi i kornet picu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << sa više raznovrnih ukusa. Ovo neobično jelo je apsolutni hit u svetu, a od ponedeljka se može pojesti i u Boru.

Ljubazno i prijatno osoblje će vam pomoći u odabiru i upotpuniti ugođaj.

Osim velikog izbora pica koje se pripremaju od najkvalitetnijih namirnica i peku u već pomenutoj peći na drva, “Pikant 030” u svojoj ponudi ima ukusne sendviče, lepinju sa kajmakom, domaću pogaču, gibanicu…

Uz izvrsnu hranu i voćne kupove u nesvakidašnjoj unutrašnjosti ovog lokala koji je spoj tradicionalnog i modernog ili bašti sa pogledom na gradsko šetalište se mogu popiti kafe, bezakoholni napici i piva.

Toplo vam preporučujemo da posetite “Pikant 030” zbog pristupačnih cena i zaista kvalitetnih obroka, a sigurni smo da ćete se iznova vraćati.

“Pikant 030” se nalazi u ulici Moše pijade (na gradskom šetalištu) preko puta Maxi diskonta.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.