Održana sednica Gradskog veća

Izvor: Kragujevac.rs, 14.Dec.2014, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana sednica Gradskog veća

Gradsko veće na današnjoj sednici usvojilo je i u skupštinsku proceduru uputilo Odluke o izradi plana detaljne regulacije “Dela naselja Palilule“ i “Dela naselja Vinogradi“.

Usvojen je i zaključak kojim se JKP “Čistoća“ nalaže izvođenje radova radi vraćanja u tehnički ispravno stanje gradskih ulica nakon planskog raskopavanja. Prema rečima člana Gradskog veća za komunalnu privredu Zorana Jovanovića u cilju nesmetanog i bezbednog odvijanja saobraćaja, nakon radova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << koje je izveo Vodovod, ulice Braće Poljakovića, Vojislava Kalanovića i Episkopa Save biće asvaltirane.

Gradsko veće usvojilo je rešenje o izmeni rešenja o javnim parkiralištima kojim se, kako je pojasnio Jovanović, u ulici Zorana Đinđića, od ulice Nikole Pašića do ulice Svetozara Markovića, s desne strane, zabranjuje parkiranje vozila.

I ove godine, odlukom Gradskog veća, biće realizovan Program međunarodne razmene učenika sa pobratimskim gradom Sirenom tako što će osmoro učenika i dva vaspitača iz ovog francuskog grada boraviti u Kragujevcu u periodu od 8. do 15.avgusta. Svi prvaci koji kreću 1.septembra u školu dobiće od Grada ilustrovane slikovnice, tako da je danas data saglasnost za pokretanje postupka javne nabavke male vrednosti. Doneta je i Odluka o davanju saglasnosti JP Sportski centar “Mladost“ za konkurisanje projektima kod Ministarstva omladine i sporta, a odobrena su i finansijska sredstva za organizaciju Bajramske sofre.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.