Održana druga Maturska parada u Boru [300 + FOTO]

Izvor: Bor030.net, 25.Maj.2016, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana druga Maturska parada u Boru [300 + FOTO]

Učenici završnih godina Gimnazije “Bora Stanković”, Ekonomsko-trgovinske, Mašinsko-elektrotehničke i Tehničke škole, svačenim defileom i maturskim plesom obeležili su poslednje srednjoškolske dane.

Oko četiri stotine maturanata učestvovalo je paradi koja je drugi put održana u Boru.

Najpre su, uniformisani majicama sa obeležjem škole, maturanti prodefilovali glavnom gradskom ulicom od 3. kilometra do Doma kulture u čijem je amfiteatru održan muzički >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << program.

Nakon programa u kome su učestvovali učenici borskih škola usledio je ples uz zvuke valcera, ali i Pingvin plesa i Stare Vlajne.

Manifestaciju je začinio koncert Tropiko benda pred oko pet hiljada Borana.

Organizator je Opština Bor i borske škole uz tehničku realizaciju Centra za kulturu i preduzeća “ŠRIF”.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Učenici TEHNIČKE proslavili maturu (FOTO, VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 26.Maj.2016, 09:33

Učenici završnih razreda Tehničke škole u Vranju u sredu su svečano i veselo proslavili maturu u restoranu „Good Place Palace“. Ni kiša koja je te večeri padala nije sprečila roditelje, prijatelje i rođake da svoju decu, koja proslavlljaju ulazak u svet odraslih, doprate do mesta slavlja. Na...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.