Obrušila se fasada desetospratnice u Boru, oštećeni automobili [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 14.Jul.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrušila se fasada desetospratnice u Boru, oštećeni automobili [FOTO]

Usled dotrajalosti i neadekvatnog održavanja, sinoć se oko 21 čas u ulici 3. oktobar broj 31 obrušila fasada crvene desetospratnice na nekoliko parkiranih automobila. Povređenih nije bilo.

Iako, kako kažu stanari zgrade, ova višespratnica već godinama muku muči sa spoljašnjim izgledom i zastarelošću gradnje, sinoć je sve kulminiralo otpadanjem delova fasade na automobile parkirane na obližnjem parkingu.

“Godinama imamo probleme i nikako da ih rešimo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Fasada je sama od sebe otpala i porazbijala par automobila. Zvali smo odmah komšije čiji su automobili da dođu. Zaista je strašno. Zamislite da su se deca igrala oko zgrade, kako umeju da se igraju. Mogao bi neko da nastrada”, istakla je za naš sajt jedna od stanarki zgrade, a ujedno i očevidac incidenta.

Na licu mesta izašla je i patrola policije i od svedoka nemilog događaja uzela izjave. Kako ističe vlasnica jednog od oštećenih automobila, parking koji je skoro uređen očito će postati itekako nebezbedan zbog obližnjih višespratnica.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.