Napadnute volonterke Udruženja za zaštitu životinja Beban

Izvor: Bor030.net, 30.Jun.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnute volonterke Udruženja za zaštitu životinja Beban

Dve članice i volonterke Udruženja za zaštitu životinja “Beban” iz Bora J.S. (1947) i M.P. (1955) napadnute su fizički, juče nešto posle 15 časova u blizini stare ciglane, gde se nalazi improvizovani azil za napuštene pse.

Njih je napao jedan od meštana obližnjeg naselja zbog navodne štete koju su mu psi iz azila načinili. Prema njegovim rečima psi zbrinuti u ciglani su mu ubili kokošku.

“Neprijateljski raspoložen čovek, koji živi u blizini azila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << pozvao je J.S. da pričaju, ona je ostavila koleginicu i otišla da čuje o čemu se radi. Tvrdio je da su naši psi (što tvrdimo da nije moguće) napravili njemu štetu u dvorištu (a oko njegove kuće ima puštenih pasa koji su ili njegovi ili komšijini) – nakon njenog objašnjenja i poricanja čovek ju je napao udarajući je motkom po telu uz vređanja”, saopštili su iz udruženja “Beban”.

Prema njihovim rečima čovek se nije na tome zaustavio već je “naoružan” motkom kod ciglane napao i drugu članicu udruženja M.P.

Ona je pokušala da se odbrani, ali je od siline udarca zadobila prelom leve šake i malog prsta.

Intervenisala su hitna pomoć i policija, a napadač je prokomentarisao da su zasluženo dobile batine.

Obe žene su pretrpele veliki šok i rešene su da protiv napadača pokrenu postupak pred sudom.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.