Na Tehničkom fakultetu u Boru u drugom upisnom roku ima i budžetskih mesta

Izvor: Bor030.net, 31.Avg.2015, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Tehničkom fakultetu u Boru u drugom upisnom roku ima i budžetskih mesta

Univerzitet u Beogradu oglasio je slobodna mesta za drugi upisni rok za studente na osnovne akademske studije za školsku 2015/2016. godinu, koji će trajati od 1. do 14. septembra.

Kako nam je saopšteno na Tehničkom fakultetu u Boru, u drugom upisnom roku na tom fakultetu ima mesta za 17 studenata na budžetu i 17 samofinansirajućih studenata na smeru inženjerskog menadžmenta, kao i za 9 samofinansirajućih studenata na smeru tehnološkog inženjerstva.

Prijavljivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << kandidata je 1. i 2. septembra od 8 do 14 časova, a objavljivanje liste prijavljenih kandidata 3. septembra u 10 časova. Polaganje prijemnog ispita održaće se 4. septembra.

Preliminarna lista trebalo bi da bude objavljena 5. septembra, dok će konačna rang lista biti objavljena 9. septembra u 14 časova.

Upis kandidata koji su stekli pravo upisa u statusu budžetskog studenta, obaviće se 10. septembra u vremenu od 8 do 11 časova, a upis kandidata koji su stekli pravo upisa u statusu samofinansirajućeg studenta, obaviće se istog dana, u vremenu od 12 do 16 časova.

Da podsetimo, za prijavu kandidata potrebna je sledeća dokumentacija :

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.