Muškarac iz Bora uhapšen jer je maltretirao majku

Izvor: Bor030.net, 26.Jan.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Bora uhapšen jer je maltretirao majku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru po nalogu nadležnog tužilaštva,odredili su zadržavanje do 48 sati M.M. (1976) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se tereti da je fizički i psihički maltretirao majku.

M.M je uz krivičnu prijavu, sproveden nadležnom tužilaštvu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

(PU Bor)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Policija uhvatila vozača koji je sinoć autobusom ubio čoveka

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jan.2017

Intenzivnim operativnim radom, policija u Beogradu, identifikovali su vozača (50) za koga se sumnja da je sinoć, u 19,50 sati, na putu za Ovču autobusom izazvao saobraćajnu nezgodu kada je poginuo muškarac (52)...Po nalogu nadležnog tužilaštva protiv vozača biće podneta krivična prijava,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.