Mališani u Kladovu čekali ispred kluba samo da bi se slikali sa starletom [VIDEO]

Izvor: Bor030.net, 28.Avg.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mališani u Kladovu čekali ispred kluba samo da bi se slikali sa starletom [VIDEO]

I taman kada zemlju obraduje pozamašan broj ljudi na koncertu klasične muzike na Tašmajdanu, sa druge strane obavezno dođe i jedna ovakva vest iz šou biznisa, i to iz Timočke krajine.

Naime, starleta Stanija Dobrojević, odskora i pevačica, pohvalila se brojem mališana koji su je sačekali ispred jednog poznatog kladovskog noćnog kluba kako bi se slikali sa njom.

Stigla u Kladovo, moj prvi nastup veceras 🎤💃🏻 A ovo su malisani koji su premladi za diskoteku >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << ali su me srdacno docekali znajuci da dolazim u njihov grad ✌🏻️💓 A sutra serujem snimke sa samog nastupa 💋

A video posted by Stanija Dobrojevic 👑 (@stanijadobrojevic) on Aug 26, 2016 at 1:34pm PDT

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.